Velferden på Haua

Dato
21. mai 2022
Tid
13:00 - 17:00
Sted
Parken

VELFERDEN på HAUA:

Vi på Velferden ønsker i år velkommen til ÅPEN DAG på HAUA! 

Vi flytter hele programmet fra Sandbekk Industriområde og ned til sentrum og fyller Hauas gater med kunst, musikk og aktivitet. Til denne herlige dagen full av performance og musikk har vi invitert kunstnere fra Sverige, Danmark og Island som stiller med engasjerende verk som vil foregå på ulike steder i bygda!

I tillegg til to performancer i parken blir det salg av mat og drikke fra blandt annet Ingwildas Kafe, sykkelkonkurranse på Malmbanen for barn og unge, guidet tur gjennom sentrum og konsert på Fridtun - den gamle kinoen i Sokndal!

FØLG MED PÅ FACEBOOK og vår WEBSIDE FOR MER INFO!

Programmet foregår i hovedsak utendørs, og vi kommer til å ha telt og tak tilgjengelig om det blir noe regn i lufta. Det anbefales altså å være godt kledd selv om vi selvfølgelig har bestilt strålende sol! Det blir salg av et varmt måltid og kafemat i parken, så ingen trenger å gå sultne. Rett ved parken er det en stor og gøy lekeplass og skatepark, og dagen passer derfor også for foreldre som vil komme med barna sine!!! 

Hvis barn vil delta på sykkelkonkurransen må det tas med sykkel og hjelm, mer info om dette kommer snarlig på våre sider. 

PROGRAM: 

13:00 Åpningstale i parken

13:15 Performance av Kristin Jonsson og Björn Hansson (SE)

13:45 Performance av Örn Alexander Àmundasson (IS)

14:30 Sykkelkonkurranse og premieutdeling i paviljongen i samarbeid med Heroes of Haua

15:30 Guidet gåtur fra Parken til Fridtun med Tron Løvås

16:00 Konsert med Oak and Shaw (NO / DK) på Fridtun (Sokndals gamle kino)

16:45 Avslutning

Arrangør

Velferden Sokndals Scene for Samtidskunst
Til toppen