Streaming av kommunestyrets møte i kveld - mandag 17. juni
Du inviteres til å følge kommunestyrets møte i kveld via streaming. Se link nedenfor.
Opprustning FV33 Gamleveien
Opprustning av Gamleveien FV33 starter i løpet av kort tid.
Brannforebygging - https:\\branntips.no
Hjelp oss å forebygge brann!
Arrangementer i Sokndal
Vi vil gjerne oppdatere kalenderen på kommunens hjemmeside med informasjon om ditt arrangement!
Godkjente valglister - offentlig ettersyn
De godkjente listeforslagene (de offisielle valglistene) til kommunestyrevalget 9. september 2019 ...

Stenging av Strandgaten

Sokndal kommune er dessverre nødt til å stenge Strandgaten ved husnummer 2.
Strandgaten 2

Dette grunnet større bevegelser i mur under veien og utfall av stein. Sokndal kommune har blitt anbefalt stenging av vei etter en rasvurdering av rådgivende ingeniører. Det vil bli holdt åpent et lite felt for gående. Veien vil være stengt inntil videre beskjed.

Vi oppfordrer flest mulig til å parkere på utsiden av sperringene og begrense trafikken over Sogndalstrand bru.

Kommunen vil fortløpende oppdatere hjemmeside og facebook side med informasjon og veien videre. Dersom det er noen spørsmål så er det bare å kontakte Sokndal kommune.

Sist oppdatert 05.10.18 - 13:51 av Martin Brunvatne