Streaming av kommunestyrets møte i kveld - mandag 17. juni
Du inviteres til å følge kommunestyrets møte i kveld via streaming. Se link nedenfor.
Opprustning FV33 Gamleveien
Opprustning av Gamleveien FV33 starter i løpet av kort tid.
Brannforebygging - https:\\branntips.no
Hjelp oss å forebygge brann!
Arrangementer i Sokndal
Vi vil gjerne oppdatere kalenderen på kommunens hjemmeside med informasjon om ditt arrangement!
Godkjente valglister - offentlig ettersyn
De godkjente listeforslagene (de offisielle valglistene) til kommunestyrevalget 9. september 2019 ...

Regjeringens forslag til statsbudsjettet for 2019

Gode nyheter i regjeringens forslag til statsbudsjettet for 2019.
Sokndal

«Regjeringen foreslår å bevilge 349 millioner kroner til forebygging av flom- og skredskader, hvorav om lag 294 millioner kroner til gjennomføring av kartleggings- og sikringstiltak.

Foreløpig oversikt viser at blant annet sikringstiltak i Rogaland vil bli prioritert i 2019, inkludert pågående flomsikring i Eigersund kommune og prosjektering av flomsikring i Lund kommune og Sokndal kommune.»

I tillegg er det svært hyggelig at kommunens frie inntekter er foreslått økt med 10,5mill tilsvarende 5,5%

Sist oppdatert 08.10.18 - 14:19 av May Lene Vestbøstad