Streaming av kommunestyrets møte i kveld - mandag 17. juni
Du inviteres til å følge kommunestyrets møte i kveld via streaming. Se link nedenfor.
Opprustning FV33 Gamleveien
Opprustning av Gamleveien FV33 starter i løpet av kort tid.
Brannforebygging - https:\\branntips.no
Hjelp oss å forebygge brann!
Arrangementer i Sokndal
Vi vil gjerne oppdatere kalenderen på kommunens hjemmeside med informasjon om ditt arrangement!
Godkjente valglister - offentlig ettersyn
De godkjente listeforslagene (de offisielle valglistene) til kommunestyrevalget 9. september 2019 ...

Hjertestarterregister

Utplasserte hjertestartere er en ekstra ressurs i samfunnet som vil kunne utnyttes mye bedre.

Hjertestartere i bedrifter, lag, foreninger, offentlige plasser eller hos private aktører kan nå registreres på 113.no

Det gjenstår fremdeles noe arbeid for at AMK sentralene skal benytte seg av denne, men arbeidet er godt i gang. Hjertestarterregisteret er offentlig drevet av NAKOS( Nasjonal kompetansetjeneste for prehospital akuttmedisin).

Ber om at eiere av hjertestarterne kontrollerer at Pads/elektroder for strømgivning og batteri er gode på dato (begrenset holdbarhet) og at det ligger ved tilleggsutstyr som en tørr klut og en engangs barberhøvel. Har du en pusteduk eller Pocket Maske kan denne også ligge ved, da det vil være mer hygienisk å gi personer luft gjennom disse.

Noen spørsmål? Kontakt gjerne Silje Selebø - Sokndal Ambulanse

Tlf 918 04 968