Streaming av kommunestyrets møte i kveld - mandag 17. juni
Du inviteres til å følge kommunestyrets møte i kveld via streaming. Se link nedenfor.
Opprustning FV33 Gamleveien
Opprustning av Gamleveien FV33 starter i løpet av kort tid.
Brannforebygging - https:\\branntips.no
Hjelp oss å forebygge brann!
Arrangementer i Sokndal
Vi vil gjerne oppdatere kalenderen på kommunens hjemmeside med informasjon om ditt arrangement!
Godkjente valglister - offentlig ettersyn
De godkjente listeforslagene (de offisielle valglistene) til kommunestyrevalget 9. september 2019 ...

Storbrann i Sokndal

Storbrannen i Sokndal omfatter følgende steder: Bjånes, Lauvås og Årstad. Brannen sprer seg raskt. Alle tilgjengelige ressurser er kalt ut. Brannvesenet fra Flekkefjord, Egersund og Sokndal, Sivilforsvaret og Politiet deltar. Politiet har foretar evakulering til Sokndalshallen. De som skal evakueres bes ta med liggeunderlag og sovepose. Kommunen har satt krisestab på rådhuset. 2 helikoptere er i ferd med å slokke brannen og et tredje er rekvirert. NB! Det bes om at huseiere i området det brenner, sjekker rundt sine hus i løpet av natten!
Storbrann

Sist oppdatert 23.04.19 - 21:56 av Nils Jacobsen