Hotell, camping og- overnatting

Du kan velge mellom overnatting på hotell, campingplasser eller privat leie. Kommer du på sykkel er Tunellstuo i tunnelen i Jøssingfjord et spennende alternativ.

Sogndalstrand Kulturhotell ligger i den fredede bebyggelsen på Sogndalstrand med trehusbebyggelse fra 1700- og 1800-tallet. Hotellet er kjent for sin gode mat og gode service. Hotellet benyttes også til kurs og konferanser. Ulike kulturelle arrangement. Hotellet består av 11 hus med 30 rom. I tillegg er det restaurant, konferanserom, pub i tidligere fengsel og hage med servering rett ved gaten. 

Bakkaåno Camping og Gjestegard ligger i idyllise omgivelser 4 km fra kommunesenteret Hauge i Dalane. Overnattingsmuligheter med bobil, campingvogn, telt, hytter, leiligheter, selskapslokale og møterom. Lekeplass. Fin badeplass i Bakkaåno. Ligger i landlige omgivelser. Flere turmuligheter for den som liker å strekke på beina og holde seg i form. 

Vågan Camping ligger mellom Rekefjord og Nesvåg, ca. 7 km fra kommunesenteret Hauge i Dalane. Campingplassen har overnattingsmuligheter for bobil, campingvogn og telt. Ca. 2 km fra idylliske Nesvåg. Kort vei til sjøen. 

Logbua i Åna-Sira. Sjøbu med muligheter for overnatting og bespisning. Kun for grupper. 

Lille Presteskjær Fyr kan leies til overnatting, møter, arrangement. Overnatting i fyrtårnet fra 1895. Kun for grupper. 

Sogndalstrand Ferieleillighet er en kjellerleilighet som ligger på idylliske Sogndalstrand. Terrasse med havutsikt.

Tunnelstuo. Kommer du med sykkel eller har lyst på en helt spesiell overnatting, da kan du overnatte i Tunnelstuo i den gamle tunnelen i Jøssingfjord. Her overnatter du i hengekøy. I tunnelen er det kasse hvor hengekøyer kan leies, se informasjon på kassen. I tillegg er det steinbord og benk hvor du kan sitte, slappe av, spise og nyte utsikten.