Kontaktperson

Nils Jacobsen
Næringssjef
Tlf. 51 47 06 16

Aktiviteter i Sokndal

Sokndal innbyr til mange aktiviteter. Unike fiskemuligheter i innlandsvann, sjø og lakseelv. Mange flotte turområder. Sykkelturer på veier med lite trafikk. Kanopadling i en rekke innlandsvann.

Sogndalstrand Golfbane ligger idyllisk plassert på Kjelland, nær Sogndalstrand. Banen er slopet av Norsk Golfforbund og har 4 par 3 hull og 2 par 4 hul. Selv om størrelsen er begrenset, vil du finne utfordringer også som øvet golfspiller. Banen er åpen for spill hele året.

Fiske. Gode fiskemuligheter i innlandsvann, sjø og lakseelva Sokna.

Kjøp av fiskekort i innlandsvann.

Kjøp av fiskekort i lakseelva Sokna.

MS Sjødis er en sertifisert fiskeskøyte for 12 personer. Kan leies til fisketurer eller turkjøring. I tillegg er det 3 robåter m/redskap til leie. For mer informasjon Nesvaag Sjø- og Motormuseum.

Dykking er det gode muligheter for mange steder utenfor kysten.

Gode turmuligheter i flott turterrenge. Mange merkede turløyper og toppturer. Dalane Friluftsråd.

Sogndalstrand Havrafting har en hurtiggående båt som brukes til spenning og opplevelser langs Dalanekysten.

Malmtoget har 2 vogner, plass til 36 passasjerer, faste turer til Blåfjell og brukes i forbindelse med ulike arrangement. Kan leies av grupper.

Gjestekai. På Malmkaien i Rekefjord er det moderne gjestekai med alle fasiliteter. På gjestekaien finnes sykler til gratis utlån.

Sykling. I Sokndal finnes en rekke fine muligheter for sykling. Veiene i Sokndal er lite traffiksert og passer godt for syklilng. Sykkelløypa Nordsjøløypa - The North Sea Cycle Route - går gjennom Sokndal. Sogndalstrand Kulturhotell har 20 sykler til utleie. Ved gjestehavnen på Malmkaien finnes noen sykler til utlån.

Sist oppdatert 02.05.13 - 12:43 av Nils Jacobsen