Viktig informasjon om koronavirus / Information about corona virus

Korona

Her kommer en ny hilsen/oppdatering fra ordfører Jonas Andersen Sayed. God påske ønskes alle sokndøler!

Regjeringa har bestemt å videreføre dei strengaste smitteverntiltaka til 20. april. Deretter er målet å åpne samfunnet igjen gradvis og kontrollert. Per 8. april er det fem personar med påvist koronasmitte i Sokndal kommune

Kommunen har fått flere spørsmål om det er mulig å levere blomster til beboere på Solbø nå i påsken. Solbø er fortsatt stengt for besøkende, men med noen enkle forholdsregler er det fortsatt mulig å gi blomster til dine kjære!

Helsedirektoratet har kommet med nye retningslinjer knyttet idrettsaktivitet. Kommuneoverlegen har derfor valgt å åpne idrettsbanene og idrettsanleggene i Hauge og i Åna-Sira – men hun presiserer at dette kun er i meget begrenset omfang.

 Vedtaket er gjort av kommuneoverlegen med heimel i Smittevernloven § 4.1

 I denne utfordrende tiden der vi må være borte fra jobben, skolen og venner og være sammen med de nærmeste mest parten av tiden, blir relasjoner og våre strategier for relasjonshåndtering satt på prøve.

Nå er det etablert en løsning der pasienter på Solbø sykehjem kan ha videosamtaler i tiden framover når sykehjemmet er stengt for vanlig besøk.

Sokndal folkebibliotek iverksetter «take-away»-bibliotek-tilbud fra fredag 27. mars

 Her kommer en ny hilsen fra ordfører Jonas Andersen Sayed.

 Allerede sist uke opprettet Sokndal kommune en egen koronatelefon for barn. Imidlertid vet vi at mange barn og unge foretrekker andre kommunikasjonsformer. Derfor har vi i dag opprettet en egen Snapchat konto der unge som bruker snapchat kan kommunisere med barneansvarlig Monika Laupstad i psykisk helsetjeneste.

Til toppen