Søknad på stilling

Velkommen som søker på stilling i Sokndal kommune.

Om Sokndal kommune

Sokndal er den sørligste kommunen i Rogaland med ca 3300 innbyggere. Administrasjonssenter er Hauge i Dalane (Haua). Andre tettsteder: Åna-Sira, Jøssingfjord, Sogndalstrand, Rekefjord, Nesvåg, Ålgård, Myssa, Mydland, Barstad og Eia. Fylkesvei 44/Nordsjøvegen går gjennom store deler av kommunen og forbinder Sokndal med Egersund og Flekkefjord. Ekspressbuss fra Sokndal til Stavanger.

Sokndal Kommune var den første kommunen i Norden som sluttet seg til Cittaslow, en internasjonal bevegelse som startet i Italia i 1999. Tanken var å bremse litt på jaget, skru ned tempoet og prioritere livskvalitet og det gode liv. I Sokndal er det lov å være annerledes og litt gal. Vi har begravd Janteloven. Vi har egen Kjærlighetsuke og fokus på de nære ting. Vi har ingen turister - bare gjester!

Organisasjonskart trykk her

 

Slik søker du jobb i Sokndal kommune

For å søke på ledig stilling trykk her

Fra 01.03.2022 gikk vi over til ny plattform Visma EasyCruit. Personer som tidligere har søkt på stilling i gammelt system må legge inn opplysninger og CV på nytt. Det er enklere å registrere CV i Visma EasyCruit da dere kan laste opp og justere dokumenter.

Trenger du hjelp til å søke, kan du ringe sentralbord eller sende e-post

Hva skal til for å bli unntatt offentlige søkerlister ? trykk her (DOCX, 15 kB)

Oppbevaring av dokumenter. Din søknad vil bli oppbevart i 6 måneder i vår CV-basen. Du vil motta e-post hvor du får informasjon om sletting. Du kan også velge å ha den liggende i CV-basen.

Har du søkt på stillinger og ikke blir ansatt mottar du e-post  etter 4 mnd. om at din søknad vil bli slettet etter 14 dager. Du kan lagre din informasjon i vår CV-base, slik at du kan gjenbruke informasjonen dersom du ønsker å søke på andre stillinger.

Kontakt oss

Sentralbord
E-post
Telefon 51 47 06 00
Lønn- og personalkontor
E-post
Telefon 51 47 06 00
Hilde Årrestad Ougendal
Lønn- og personalkonsulent
E-post
Telefon 99 08 03 14
Henning Årstad
Lønn- og personalkonsulent
E-post
Telefon 99 08 48 69
Kjetil Moen Braathen
Personalrådgiver
E-post
Telefon 91 62 58 78

Åpningstider

Man - Fre: 07.30 - 15.00

Adresse

Gamleveien 20

4380 Hauge i Dalane