Viktig informasjon om koronavirus / Information about corona virus

Aktuelt

Digital bestilling av koronavaksine

Klikk for stort bildeSokndal kommune har tatt i bruk et nytt system for vaksineinnkalling. Vi legger ut nye timer forløpende, og det er førstemann til mølla for å booke ledige timer av de som har fått innkalling på SMS.

Når det blir din tur til å få tilbud om koronavaksine vil du få en SMS fra ReMin. For å bestille tid for vaksinering må du følge linken i meldingen og logge inn med elektronisk ID (f.eks. bankID). Når du har logget inn kan du selv velge tidspunkt for vaksinering.

Vi legger ut timer 2-3 uker frem i tid da vi på forhånd ikke vet lengre frem i tid hvor mange vaksiner vi får. Ukentlige leveranser kan variere og antall tilgjengelige timer vil derfor variere.

Klikk for stort bilde  

Nå skal alle innbyggerne i Sokndal kommune over 18 fått tilbud om vaksine. Hvis du ikke har fått SMS ber vi om at du kontakter kommunen via koronatelefonen på tlf. 51 47 07 07. Vi ber også om at studenter som skal studere utenlands og ønsker koronavaksine, tar kontakt for å avtale vaksinering

Dersom du trenger hjelp eller er pårørende til noen som trenger hjelp, kan du ta kontakt med koronatelefonen på tlf. 51 47 07 07 for å bestille tid. Koronatelefonen er åpen mandag til fredag kl. 08.00-15.00. 

Til toppen