Kommunestyret strømmes direkte fra klokken 18:00.

Møte sendes på Sokndal kommune sin YouTube-kanal:

Klikk her for å gå direkte til sendingen.

Aktuelt

Oppdatert vaksinestatus - uke 17 - tirsdag 27.04.21

Klikk for stort bildeI dag settes 154 vaksinedoser i Sokndal. Det er nye ukerekord for kommunen. Når disse dosene er satt har alle personer i prioriteringsgruppe 4 (alder 65-74 år) fått første dose.

Prioriteringsgruppe 5 (Alder 55-64 år med underliggende sykdommer/tilstander) skal nå være kalt inn til første dose. Noen personer fra prioriteringsgruppe 6 (Alder 45-54 år med underliggende sykdommer/tilstander) har fått innkalling, men her vil flere bli kalt inn i ukene som kommer.

10 % av dosene som kommunen mottar kan fortløpende gis til essensielt og kapasitetskritisk helsepersonell. Annet helsepersonell vil bli innkalt senere. Dette er den nasjonale anbefalingen fra FHI som kommunen følger.

I Sokndal kommune er det 180 personer som har fått første dose av vaksinen fra AstraZenica. Denne vaksinen er fra nasjonalt hold satt på pause på ubestemt tid. Det er nå avklart at disse personene vil få andre dose av MRNA (Pfizer eller Moderna) vaksine. Egen innkaling blir sendt til disse når dosene blir levert kommunen.

Dersom du er innbygger i Sokndal kommune og tilhører prioriteringsgruppe 1-5 bes du kontakte kommunens koronatelefon om du ikke har mottatt innkalling til første vaksinedose.

For mer informasjon om de ulike prioriteringsgruppene kan du trykke her.

Totalt har 842 personer fått første dose, og 189 personer er fullvaksinert, før dagens doser settes.

Vaksineringen fortsetter for fullt gjennom hele sommeren uten pause. Det er signalisert at antallet vaksinedoser kommunen mottar hver uke kan dobles i juni, juli og august. Sokndal kommune har planen klar for vaksinering i sommermånedene og innbyggere oppfordres til å prioritere dette når de blir innkalt. Dersom du ikke er for langt borte fra Sokndal er det absolutt best at du kommer hjem og får vaksine når du er oppsatt.

Til toppen