Sokndalsdagene: Stengte veier og flytting av busstopp

I forbindelse med Sokndalsdagene lørdag 1. juni flyttes busstoppet ved Rutebilstasjonen i tidspunktet mellom kl. 10 og kl. 15. Samtidig vil Gamleveien være stengt fra Krossen til innkjørsel skoleparkeringen med unntak av mellom Horjen og Coop Extra.  På søndag stenges gado på Sogndalstrand i samme tidsrom. 

Dette busstoppet blir flyttet:

  • Busstoppet ved Rutebilstasjonen flyttes bort til Fv44 ved rundkjøringen ved kirken. Gi tegn til bussen dersom den skal stoppe. 

Dette gjelder kun i tidsrommet mellom kl. 10 og 15 lørdag 1. juni. 

Gamleveien og Torget stengt

Gamleveien gjennom sentrum fra Krossen til innkjørselen til skoleparkeringen vil være stengt i tidsrommet kl. 10-15. Det blir mulig for kunder til Coop Extra å kjøre inn via Årstadveien. Her blir det stengt i “Horjen”-krysset i korte perioder i forbindelse med enkeltarrangementer. 

Det blir ikke mulig å kjøre gjennom Gamleveien under arrangementet, og dessuten blir Torget utenfor Soknatun stengt for parkering.  Det er åpent for parkering til Sokndalsdagene på pendlerparkeringen, kirkeparkeringen, utenfor Sokndalshallen og skoleparkeringen. 

Gado på Stranno blir stengt søndag

I forbindelse med Sokndalsdagene på Sogndalstrand på søndag 2. juni, blir Strandgata stengt fra Spinneritomta i tidsrommet kl. 10-15:00. 

Vi beklager de ulempene dette måtte medføre.