Kommunestyret strømmes direkte fra klokken 18:00.

Møte sendes på Sokndal kommune sin YouTube-kanal:

Klikk her for å gå direkte til sendingen.

Aktuelt

Viktig milepæl nådd for vaksineringen i Sokndal - Uke 14

Klikk for stort bildeVaksinatørene Ellen Løvås, Jorunn Merethe Øybakken og Janne Hiorth Ørsland er klar til dagens innrykk.

 

Tirsdag 6. april ble det satt 112 vaksinedoser i Sokndal. Dermed har alle innbyggere over 75 år, som vil ha vaksine, fått første dose.

Gjengen av dyktige sykepleiere som administrerer vaksineringen har innarbeidet en god rutine, og i samarbeid med SIK som stiller hver uke med vakter, går opplegget nå på skinner.

 

I januar startet arbeider med vaksinering, og beboere på sykehjem var første prioriteringsgruppe. Deretter fortsatte man med alle innbyggere over 85 år, før man startet på gruppen 75-84 år. Når vi i dag kunne markere at alle i denne gruppen hadde fått første dose ble det tid til en liten feiring.

 

Ordføreren dukket opp på vaksinesenteret i Sokndalshallen og hadde med seg marsipankake. «Det er en utrolig viktig og god jobb dere gjør!» var budskapet fra ordføreren.

 

Nå er arbeidet med prioriteringsgruppe 4 i full gang. Det innebærer at de som nå kalles inn er personer mellom 65-74 år, samt personer mellom 18 og 64 år med tilstander som gir høy risiko ved smitte. Til neste uke er det bekreftet 119 nye doser, noe som innebærer at de alle fleste over 70 år da vil ha fått første dose.

 

Klikk for stort bildeTurnuslege Børge Eiring holder kontroll på journaler og lister. I bakgrunnen sørger vaksinekoordinator Henriette Lorentzen for at alt går riktig for seg.

 

 

 

Klikk for stort bilde

 

 

 

 

 

 

 

Flinke vakter fra SIK stiller opp hver uke.

 

Klikk for stort bilde 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjell Ræg er det tydelige beviset på at vi nå er i gang med prioriteringsgruppe 4 som altså er personer under 75 år.

Klikk for stort bilde 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ordføreren serverte kake til Jorunn Merethe Øybakken og de andre vaksinatørene.

Til toppen