Informasjon om koronavirus / Information about corona virus

Møte ble utsatt fra 5. til 20. oktober pga. sykdom.

Telenor inviterer beboerne langs strekningen Lindland – Bakkaåno og Sandbekk – Ålgård til folkemøte angående kommende bredbåndsutbygging.

Alle over 65 år er nå anbefalt en oppfriskningsdose av koronavaksine.

TV-aksjonen går av stabelen 24.oktober og går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap i fem land. Frammøte i kinosalen kl. 14.30.

Gi tilbakemelding til nils@sokndal.kommune.no, mobil 90722088 eller via linken under.

blimed.no

blimed.no

I dag markerer vi dette med å dele ut gratis boller og kaffe til forbipasserende ved Coop Ekstra.

Finner du oss ikke der, har vi flyttet oss til gangen i Rådhuset.

Det er fortsatt viktig å testa seg ved luftvegssymptom, også for vaksinerte.

Tall og statistikk

I uke 38 ble 85 barn i alderen 12-15 år vaksinert. De som ikke hadde anleding til å få vaksine denne dagen vil bli kalt inn. Andre i denne gruppen som tidligere har takket nei, men som nå ønsker vaksine kan kontakte kommunens koronatelefon. Yngre vil bli kalt inn fortløpende når de fyller 12 år.

Det ble også satt 10 doser til voksne denne uken.

Det er veldig gledelig at innbyggere som har takket nei til vaksine nå ombestemmer seg og bestiller tid! Det er fortsatt åpent for timebestilling.

Pr. i dag er vaksinestatus som følger:

89 % av alle innbyggere fra 18 år har fått 1. vaksinedose, og 85 % av alle innbyggere over 18 år er fullvaksinert.

Vi går nå bort fra den ukentlige vaksineringen, og framover vil vi ta noen oppsamlingsdager innimellom ved behov.

Oppdatert anbefaling for gravide

Det er nå sendt ut informasjon til gravide med oppdatert vaksineanbefaling. Gravide som er i 2. eller 3. trimester er anbefalt å ta vaksine.

3. dose koronavaksine

Personer med alvorlig svekket imunforsvar tilbys en 3. dose koronavaksine. Dette gjelder for eksempel personer som har gjennomgått organtransplantasjon, personer i aktiv kreftbehandling, dialysepasienter og personer som benytter immundempende medikamenter.

Mer informasjon om 3. dose finner du her: 3. dose koronavaksine til personer med nedsatt  immunforsvar

Neste vaksinasjonsdag:

Onsdag 29.9.2021 kl. 15.30 – 17.00 – Dagsenteret på Solbø

Har du ikke fått tilbud på SMS og ønsker vaksine, kan du logge deg inn på https://timebestilling.remin.no/sokndal for å se om du har fått tilgang på å bestille tid elektronisk. Vi legger ut nye timer fortløpende når vi vet hvor mange vaksinedoser vi får.

Dersom du ikke har tilgang eller har andre spørsmål, ber vi om at du kontakter kommunen via koronatelefonen på tlf. 51 47 07 07.

Det betyr at vi startar vaksinering i begynnelsen av november.

Fredag braker det løs for årets kjærlighedsvega! Her finner du programmet.

Under gårsdagens kommunestyremøte ble Nils Svein Rosland tildelt KS' hedersmedalje for sin store innsats som folkevalgt i Sokndal kommune. Ordfører Jonas Andersen Sayed foretok overrekkelsen.