Endelig starter de kjekke friluftskveldene i Linepollen opp igjen.

Fødselsforberedende kurs er avholdt to dager nå i februar.

Kommunestyret velger hvert fjerde år meddommere til Gulating lagmannsrett, Dalane tingrett og Lista jordskifterett. I tillegg trenger vi kandidater som skjønnsmedlemmer.

I går signerte Titania AS og Sokndal kommune to samarbeidsavtaler.

Spettrensk i tunneler på fylkesveger i Dalane, Sokndal, Eigersund og Bjerkreim kommune, utføres i tiden 12.02.-28.02.20 mellom kl.18:00 og 06:00.

Meteorologisk institutt har sendt ut varsel om at ekstremværet Elsa gir svært høy vannstand langs kysten av Agder, Vestlandet sør for Stad og Møre og Romsdal og at natt til tirsdag er det ventet ekstremt høy vannstand, estimert 80-100 cm over høyden oppgitt i tidevannstabellene. I tillegg er det oransje varsel for mandag.

Koronavirus er eit nytt virus som kan gi luftvegsinfeksjon hos menneske.

Kommunen har mottatt en del klager på at det er mørke gatelys flere steder rundt om i kommunen, og at det ikke hjelper å bruke varslingen som er lagt inn på kommunens hjemmeside. Kommunen har en avtale sammen med de andre Dalane kommunene med Skina om vedlikehold av gatelys i kommunen. Kommunen har ikke kompetanse til å gjøre utbedringer på gatebelysningen selv.
Når innbyggere melder inn feil på varslingen på kommunens hjemmeside, så går dette varselet direkte til Skina. Skina er på saken, og jobber for utbedring så snart som mulig.

Ledig stilling som prosjektleder for Dalane vannområde, seksjon for vei og utemiljø. Stillingen er midlertidig med mulighet for fast ansettelse.

Det er flere ledige stillinger, inntil 100%, som ferievikarer i driftsavdelingen og omsorg/helse- og velferd.