Viktig informasjon om koronavirus / Information about corona virus

Aktuelt

På grunn av utbedring av det elektriske anlegget vil strømmen være borte fra strømsøylene fra torsdag 6. mai kl 07:00 til fredag 7. mai kl 15:00. Vi beklager ulempen dette vil medføre.

I dag startet Eirin Bjerke Stokkeland som virksomhetsleder helse og velferd.

I dag settes 154 vaksinedoser i Sokndal. Det er nye ukerekord for kommunen. Når disse dosene er satt har alle personer i prioriteringsgruppe 4 (alder 65-74 år) fått første dose.

Mandag 26. april kl 2300 vil vannet være stengt fra Nedre Skarås ut til Sogndalstrand grunnet arbeid på vannledningsnettet. Vannet vil være tilbake innen tirsdag 27. april kl 0700.

I lys av de siste dagers smitteutvikling har Eigersund kommune gått ut med anbefalinger om å videreføre de strenge nasjonale tiltakene som ble innført før påsken. Etter anbefaling fra kommuneoverlegen kommer ikke Sokndal kommune til å gå ut med en lignende anbefaling.

Tellenes Vindpark setter i år av 25 000 kr, som lag/foreninger i Sokndal kan søke om tilskudd fra. Søknadsfristen er 30. april.

Vi følger alle spent med på smittesituasjonen i Eigersund. Generelt har vi den siste tiden sett flere smittetilfeller i kommuner i nærheten av oss

Rekefjord Stone arrangerer informasjonsmøte mandag 12. april kl. 18-20.

Vaksinatørene Ellen Løvås, Jorunn Merethe Øybakken og Janne Hiorth Ørsland er klar til dagens innrykk.

Tirsdag 6. april ble det satt 112 vaksinedoser i Sokndal. Dermed har alle innbyggere over 75 år, som vil ha vaksine, fått første dose.

Ein person som bur i Sokndal har testa positiv på Kovid-19. Personen har vore i karantene etter reise og har ingen nærkontaktar.