Informasjon om koronavirus / Information about corona virus

Tid for kjærlighedsvego: konkurranser, leker og markeringer

Tid for kjærlighedsvego: konkurranser, leker og markeringer

   Fredag braker det løs for årets kjærlighedsvega! Her finner du programmet.

Kjærlighedsvego i år går over hele to helger med i alt 11 dager. Noen dager har mer fullspekket program enn andre. 

Vi inviterer barn og unge til å sende inn tegning med temaet Kjærlighedsvego. Denne kan leveres innen 1. oktober på Servicetorget på Soknatun. Vi trekker ut noen premier til beste tegninger. Disse offentliggjøres lørdag 2. oktober. 

Torgdager

Begge lørdagene er det Torgdager med boder på Torget utenfor Soknatun. Har du noe å selge, enten det er pent brukt eller hjemmelaget, så tar det med og finn et sted hvor du kan selge. Lørdag 25. september rigges det opp hoppeslott og det er mulig å delta i minigolfkonkurranse. Lørdag 2. oktober grilles det pølser som serveres til dem som kommer innom. 

Kjærlighedsvego rommer også en jubilant, nemlig tunnelen i Jøssingfjord. Her blir det markering av at tunnelen har vært åpen for ferdsel i 100 år lørdag 25. september. 

Tirsdag kan du være med på Livsglede-leker. Der stiller blant andre ordføreren i rulatorløp. 

Roser og rød dag

Rosenes dag blir i år også på torsdagen. Ikke glem å gi roser til noen som du tenker fortjener det, enten det er kjæresten, sjefen eller naboen. I år kommer den røde dagen fredag 1. oktober. Da har du en hel uke på å finne fram noe rødt å kle deg i. Ta gjerne et bilde av det selv med temaet Rødt og Sprøtt og publiser på Instagram, bare husk å merke det med #kjærlighedsvego. Fredagen rulles også den røde løperen ut, både inn til kommunehuset og senere inn til kinoen. Få med deg premieren av den nye James Bond-filmen og opplev stemningen med egen selfie-vegg, rød løper og en liten overraskelse. Det blir premier til beste James Bond-kostyme. 

Bryllup eller date?

Går du i giftetanker eller ønsker du å treffe din utkårede, da må du sjekke programmet lørdag 2. oktober. Da blir det mulighet for både drop-in vigsel i Amfibygget i Sogndalstrand og speed-dating på Baluba. Bare husk å sjekke hva du trenger å fikse på forhånd dersom du går med gifteplaner. Et tips her er å lese det som står i artikkelen om kommunal vigsel.

Søndag kommer Kristian Arntsen og leder oss gjennom VM i lukeparkering og dekkskifte. Vi har utfordret en rekke personer fra ulike land som kappes om å gjøre dette på kortest mulig tid. Finn et lag som du vil heie på og kom i amfiet på søndag. Det blir registrering ved inngangen. 

Sjekk ellers ut programmet for å finne noe du har lyst til å være med på, og husk å spre kjærlighed heila vego.

Til toppen