Vaksinestatus uke 38 – endret vaksinasjonssted

Tall og statistikk

I uke 38 ble 85 barn i alderen 12-15 år vaksinert. De som ikke hadde anleding til å få vaksine denne dagen vil bli kalt inn. Andre i denne gruppen som tidligere har takket nei, men som nå ønsker vaksine kan kontakte kommunens koronatelefon. Yngre vil bli kalt inn fortløpende når de fyller 12 år.

Det ble også satt 10 doser til voksne denne uken. 

Det er veldig gledelig at innbyggere som har takket nei til vaksine nå ombestemmer seg og bestiller tid! Det er fortsatt åpent for timebestilling.

Pr. i dag er vaksinestatus som følger:

89 % av alle innbyggere fra 18 år har fått 1. vaksinedose, og 85 % av alle innbyggere over 18 år er fullvaksinert.

Vi går nå bort fra den ukentlige vaksineringen, og framover vil vi ta noen oppsamlingsdager innimellom ved behov.

Oppdatert anbefaling for gravide

Det er nå sendt ut informasjon til gravide med oppdatert vaksineanbefaling. Gravide som er i 2. eller 3. trimester er anbefalt å ta vaksine.

3. dose koronavaksine

Personer med alvorlig svekket imunforsvar tilbys en 3. dose koronavaksine. Dette gjelder for eksempel personer som har gjennomgått organtransplantasjon, personer i aktiv kreftbehandling, dialysepasienter og personer som benytter immundempende medikamenter.

Mer informasjon om 3. dose finner du her: 3. dose koronavaksine til personer med nedsatt  immunforsvar

Neste vaksinasjonsdag:

Onsdag 29.9.2021 kl. 15.30 – 17.00 – Dagsenteret på Solbø

Har du ikke fått tilbud på SMS og ønsker vaksine, kan du logge deg inn på https://timebestilling.remin.no/sokndal for å se om du har fått tilgang på å bestille tid elektronisk. Vi legger ut nye timer fortløpende når vi vet hvor mange vaksinedoser vi får.

Dersom du ikke har tilgang eller har andre spørsmål, ber vi om at du kontakter kommunen via koronatelefonen på tlf. 51 47 07 07.