Viktig informasjon om koronavirus / Information about corona virus

Informasjon til elever og foresatte.

Dalane Friluftsråd arrangerer 22. juni - 26 juni 2020 frilufts-leiren "Dalane uka" ved Gaudland turisthytte i Sokndal.

Fra 11. august - 13. august inviteres det til 3-dagers Frilufts-skole.

Mandag 27. april er elevene fra 1.-4.trinn tilbake på skolen.

Slik blir den nye skolehverdagen på Sokndal skole.

I går ble første barselgruppe gjennomført på videochat-løsningen Teams med helsesykepleier. Tannpleier fra tannklinikken deltok også med informasjon om tannhelse.

Her kan du se opptak av kommunestyremøte 20.04.20

Den 20. april oppheves hytteforbudet og det er lov å overnatte på hytta. Vi har gjort en ny vurdering og endrer vår anbefaling slik at den er i tråd med våre nabokommuner. Det er derimot svært viktig at smittevernrådene blir fulgt. Men er folk friske og følger smittevernrådene, er de altså velkomne til å overnatte på hytta.

Å gå tur er bra, men turer på flat mark og/eller med staver bidrar ikke til å bedre balansen din. Det kan du oppnå med spesifikke øvelser, som vi viser deg her.

Mandag 20. april åpner barnehagene igjen. Utdanningsdirektoratet har sammen med Folkehelseinstituttet laget en smittevernveileder som barnehagene skal forholde seg til i tiden fremover.

Fra og med 15 april trer det nasjonale forbudet mot å gjøre opp ild i eller i nærheten av skog og annen utmark i kraft. Samtidig oppheves det ekstraordinære forbudet som Sokndal brann- og redningsvesen innførte 25.mars. Det nasjonale forbudet gjelder til 15. september