Kommunestyret strømmes direkte fra klokken 18:00.

Møte sendes på Sokndal kommune sin YouTube-kanal:

Klikk her for å gå direkte til sendingen.

Aktuelt

Ti personer ble satt i smittekarantene etter det positive prøvesvaret fredag kveld. Som følge av dette ble det satt opp ekstra testing på lørdag. 20 personer ble testet, og samtlige fikk et negativt prøvesvar tilbake. Det betyr at personene som ble satt i ventekarantene på fredag, nå er ute av denne. Personene i smittekarantene forblir i karantene til de har fått en nytt negativt prøvesvar etter 7 dager.

En person bosatt i Sokndal testet fredag 21. mai positivt for Covid-19. Smittesporing og kartlegging av nærkontakter er gjennomført. Alle som skal i smittekarantene eller ventekarantene har fått beskjed om dette av kommunens smittesporingsteam. Som følge av smittetilfellet vil legekontoret ha åpent for testing av disse lørdag. Telefonen blir besvart fra kl 11 til 12, for de som skal bestille tid for test.

Etter at tildelte vaksinedoser for uke 20 nå er satt, så har snart alle personer i prioriteringsgruppe 5-7  fått første dose. Vi er i gang med prioriteringsgruppe 8 (Alder 55-64 år).

På grunn av fridager, har legekontoret åpent for testing søndag 16.05.2021.

Trenger du testing, ringer du til legekontoret kl. 11:00 på telefonnummer: 51 47 06 80

Tid for testing kl. 12:00.

Ved sykdom som trenger legeundersøkelse i helger og helligdager/fridager, kontakt legevakt på telefonnummer: 116117.

Selv om barnetoget og folketoget utgår i år, er det mulig å finne fram godbilen og delta i bilkortesjen. 17. mai skal feires, men for å kunne gjennomføre arrangementet på en trygg og forsvarlig måte ber vi publikum om å følge sendingene fra de ulike markeringene på nett. Familieunderholdningen på Soknatun er åpen for et begrenset antall publikum i samsvar med smittevernreglene.

Her kan du se direktesendingene fra 17. mai.

Ta fram flagget og følg “strømmen” på kommunens hjemmeside!

På grunn av utbedring av det elektriske anlegget vil strømmen være borte fra strømsøylene fra torsdag 6. mai kl 07:00 til fredag 7. mai kl 15:00. Vi beklager ulempen dette vil medføre.

I dag startet Eirin Bjerke Stokkeland som virksomhetsleder helse og velferd.

I dag settes 154 vaksinedoser i Sokndal. Det er nye ukerekord for kommunen. Når disse dosene er satt har alle personer i prioriteringsgruppe 4 (alder 65-74 år) fått første dose.