Korona

 I perioden 11. januar til 14. januar vil SFO være åpen fra klokka 06:45 til klokka 15:30. 

På grunn av høyt smittetrykk i Sokndal, og videre at smittesituasjonen er knyttet til Sokndal skole, opplever kommunens koronatelefon stor pågang. 

Her finner du oppdatert informasjon om smitteutbruddet og vaksinering.

Her finner du oppdatert informasjon om smitteutbruddet og vaksinering.

FHI har gått ut med ei generell oppfordring om at ansatte i skoler og barnehager, pluss elever i skolene, tar selvtest før de møter opp på skole og i barnehage etter juleferien.

 I dag mandag 20. desember ble årets siste massevaksinering gjennomført i Sokndal. Også i dag var det godt oppmøte, og etter endt økt var mer enn 200 doser satt.

  Vi følger Folkehelseinstituttet sine råd om vaksinasjon mot koronavirus også til barn i alderen 5 til 11 år med alvorlige grunnsykdommer.

Siden det er så få personer i denne gruppen i hver kommune, tilbyr Eigersund kommune også vaksinen til denne gruppen barn i Lund og Sokndal.

 

 

Her finner dere informasjon om prioritering av utdeling selvtester, koronatelefonen, ny vaksineinformasjon, 4. vaksinedose og vaksinering av ansatte i skole og barnehage: 

Onsdag 15. desember 2021 hadde ordfører, kommunalsjef helse og omsorg, kommuneoverlege og kommunalsjef oppvekst og kultur møte for å vurdere personalkapasiteten ved skole og helsevesen i Sokndal kommune.

Til toppen